AZAR Missiefonds

Bouwen aan de stichting is bouwen aan zending

Stichting AZAR Missiefonds

De doelstelling van AZAR Missiefonds is het (financieel) ondersteunen van missionaire projecten. AZAR Missiefonds wil zich vooral richten op die projecten die het evangelie verspreiden in woord en daad wereldwijd. Als bestuur zijn we telkens gefocust geweest speciaal op mensen en organisaties die daar moeilijk financiën voor kunnen krijgen.

Ons werk en beleid
Stichting AZAR Missiefonds ondersteunt missionaire projecten en hierdoor ook de missionair werkers die hierbij betrokken zijn. Deze ondersteuning doen we onder andere door het vragen van mensen die de stichting financieel willen ondersteunen. We zijn met namen op zoek naar vaste donors die maandelijks ons werk willen ondersteunen, maar ook door het organiseren van activiteiten. Doe je wel eens aan online shoppen? Dan kun je ons ook helpen omdat te doen via doelshop.nl Het kost jou niets extra, maar je ondersteunt wel de zending. Als laatste is het ook mogelijk om je gift te storten via geef.nl

De belangrijkste projecten die mijn momenteel ondersteunen zijn: 

  • Werkzaamheden ondersteuning Bijbelsdagboek
  • Het ondersteunen van InToMission met al haar zendingsgerichte activiteiten. Dit gaat van het begeleiden van missionair werkers, tot het ondersteunen van een vrouwenproject Ladies Only voor teruggekeerde vrouwen in Nederland en het project ‘Ready Set Go’ om families te ondersteunen, echtparen met hun kinderen in het goed voorbereid om weggaan.

Stichting AZAR Missiefonds is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel en staat ook in het register van de Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

Stichting AZAR:
KVK 55105602
RISN 851567794

Postadres:
Schokkerstraat 149
8081KP Elburg
info@azar-missiefonds.nl
www.azar-missiefonds.nl
tel: 0618847290

Bij de Kamer van Koophandel staat AZAR Missiefonds als volgt geregistreerd: 55105602 851567794 Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg) Stichting AZAR. Het (financieel) ondersteunen van missionaire projecten.

Het bestuur van stichting AZAR Missiefonds kent geen beloningsbeleid. Het bestuur doet al het werk prodeo en zullen niets van hun werkzaamheden declareren. Alleen de onkosten van de website en het rekeningnummer worden gedeclareerd.

Beleidsplan 2021

Het bestuur van AZAR Missiefonds heeft voor 2021 een beleidsplan geschreven. De nadruk zal liggen voor 2021 op het uitgroeien van een voltallig bestuur voor AZAR Missiefonds en het ontwikkelen van een driejarig beleidsplan voor 2022-2025.

Jaarverslag

Elk jaar moet stichting AZAR Missiefonds zich verantwoorden via een jaarverslag en doet dit via het presenteren van een jaarverslag op deze website.

Bij AZAR Missiefonds bestaat een jaarverslag uit twee delen. Het eerste deel is een verslag van stichting AZAR Missiefonds en de ondersteuning van de begeleiding van missionair werkers via InToMission en het tweede deel is van het project Kids in Cambodja.

Jaarverslag 2023 stichting AZAR-Missiefonds.
Financieel overzicht 2023 stichting AZAR-Missiefonds