AZAR Missiefonds

Alleen de top bereiken is loodzwaar, maar samen komen we verder

Doneren

Stichting AZAR wil niet eenmalig even een project ondersteunen maar is gegrepen door het werk in de zending maar ook geraakt door de nood die er is om zending mogelijk te maken. Daarom zijn wij op zoek naar vaste donateurs. Eenmalig kan en mag ook, klik op de knop onderaan deze pagina, maar voor de continuïteit in projecten zouden we graag vastigheid willen hebben! U kunt ons daarbij helpen! U kunt daarbij al donor zijn vanaf een bedrag van €5, vul daarvoor een  machtigingskaart in. Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht. Wordt u donateur van AZAR? We houden u graag op de hoogte door het toesturen van nieuwsbrieven en het onderhouden van de website, dan weet u waarvoor u geeft!

Wilt u een donatie doen voor een bepaald doel, geef dat dan aan in uw gift. Wanneer u dat niet doet, gebruikt AZAR het voor een door ons gekozen doel!

Giften via Doelshop worden in principe door de stichting gebruikt voor overhead kosten en wanneer er over is gaat het naar de projecten.

Alle giften worden voor projecten gebruikt en er worden door het bestuur of derden geen declaraties ingediend. Als Stichting AZAR kunnen we tot op heden garanderen dat 100% van u gift aankomt op de plaats van bestemming.

Doneren kan op:

Stichting AZAR-Missiefonds
Rabobank rek. NL63RABO0118594419

Wij zijn ANBI gecertificeerd waardoor u uw giften mag aftrekken van de belastingen. Het RSIN nr is 851567794 (Als daar om gevraagd wordt bij uw aangifte)