AZAR Missiefonds

Alleen de top bereiken is loodzwaar, maar samen komen we verder

Doneren

De visie van stichting AZAR Missiefonds is niet om eenmalig even een project te ondersteunen, maar is juist gegrepen door het werk in de zending maar ook geraakt door de nood die er is om zending mogelijk te maken en daarom zijn wij op zoek naar vaste donateurs. Natuurlijk mag en kan eenmalig ook, hiervoor kan je klikken op de knop onderaan deze pagina, maar voor de continuïteit van de projecten zouden we graag op zoek gaan naar vaste maandelijks donoren/sponsors. Jij kan ons daarbij helpen!

Word je of wordt u donateur van AZAR Missiefonds? Je kan dit al doen vanaf €5, per maand. We houden je ook graag op de hoogte door het sturen van onze nieuwsbrieven en het onderhouden van de website. Dan weet je waarvoor je geeft! Wil je een donatie doen voor een bepaald doel, geef dat dan aan in jouw gift. Wanneer je dat niet doet of vergeet gebruikt AZAR Missiefonds het voor een door ons gekozen doel!

Giften via Doelshop.nl worden in principe gebruikt door de stichting voor overheadkosten. Wanneer er extra geld over is gaat het naar de projecten.

Alle  gegeven giften worden voor de projecten gebruikt en er worden door het bestuur of derden geen declaraties ingediend. Als Stichting AZAR Missiefonds kunnen we tot op heden garanderen dat 100% van je gift aankomt op de plaats van bestemming.

Doneren kan op:
Stichting AZAR-Missiefonds
Rabobank rek. NL63RABO0118594419

Wij zijn ANBI gecertificeerd waardoor je de giften mag aftrekken van de belastingen. Het RSIN nr is 851567794